lørdag den 3. januar 2009

Getting ready for Copenhagen Marathon

Så er julefreden forbi. Fedtet har sat sig og pludselig er d. 24. maj ikke så langt væk. At dømme efter motionsdagbogen har gruppen af gamle gnavne mænd behov for at lægge en del timer på landevejene før vi skal cruise gennem gaderne i vor hovedstad.

Jeg er jo en beskeden mand så mit mål er 3:30. Det er kun en forbedring på 18 minutter i forhold til Berlin, så det skulle være en smal sag :-) Er der andre der har bollerne til at sætte tid på?

Heldigvis startede min træning d. 24. december, så jeg føler mig jo næsten i topform allerede. Jeg håber at jeg får tid til en del spin-træning de næste måneder. Interval træningen gør underværker, og den skal hjælpe mig til at par delmål. 5 km tæt på 20 min. Derefter 10 km tæt på 40 minutter og endelig ½-marathon tæt på 1:30. Jeg tror indsatsen for at nå 4 min/km på en 10 km er for stor, så jeg vil være tilfreds med at komme tæt på.

Er I klar på at bruge bloggen og dagbogen til at holde hinanden opdateret og motiveret? Jeg vil løbende følge med i jeres anstrengelser.

/Wally