onsdag den 16. april 2008

Lard is still lard - fast or no fast.

Jeg må indrømme, at Jans træningstider imponerer. Jeg tror at der er indtaget spanske steroider på skinkeform.

Men - en forklaring kan også være, som Jans kropsform indikerer, at han er opbygget som en fyldt fastelavstønde, placeret oven på et par tynde albino-kenyanske sprinterben. ?

Men jeg er lidt misundelig på jeres nye gadget - Garmin! Måske skal farmand til muldvarpelæderet.?

Kip på hatten for Rødland. Læg mærke til de århusianske lokalaviser for "sightings" af Yeti - den afskyelige stikkelsbærjogger.... ;-) (Løber du kun om aftenen?)

Hvad koster turen med Århus 1900? Og hvornår skal man være tilmeldt?

Return of the blob/ Lard strikes back with a vengence

Hej Alle!

Det er dejligt at se så gode indlæg. Der er ganske vist nogen som sikkert nøjes med platfods indlæg i skoene, men vi må jo se om alle kommer på banen.

Jeg er sikker på, at Rødmand ikke løber ind i en overbelastningsskade. Han er bare så stærk, eller...men hvad er det med dig Henrik? 85 kg og en overbelastningsskade? Hvad er det for nogle femilette ankler, som ikke kan holde til sådan et fnug af en mandsling? Æd noget tun, noget kreatin og lidt Hanne Boelske Steroider, så du kan komme tilbage i kampen om at opnå en statelig alphahan statur.

Personligt er jeg selv tæt på mine velmagts dages BMI-mæssige optimum..eller..Skal det tal ikke være højt? Lissom konditallet?? Mit bmi er lige under 30 med 98 kg og 183 atletiske centimetre!!

Det er tæt på at give en optimal hudoverflade i forhold til løb. Eneste synlige rynke eller hudfold på hele min krop er under patterne, men denne bliver skjult af en lækkerstram strech-trøje samt en puls strap. Jeg er således helt glat, og glider umærkeligt gennem luften selv ved høje hastigheder.

Og dyrk lige mine tider drenge. Og min træningsform!!!

Jeg begyndte det hårde træningsprogram til Berlin d. 26 marts, hvor jeg løb en Cooper-test (12min) hvor jeg præsterede en distance på 2710 m. Dagen efter gav jeg op. Den 28 løb jeg 2780 m. Den 29 gav jeg op. D 30. løb jeg 2820 m. D 31 gav jeg op.

D. 3. april løb jeg 2890 m. D. 5 gav jeg op. Den 7 april løb jeg dårligt. ca. 4 km. Samme historie d 9 april. D. 12 april løb jeg 2940 m.

Så har jeg taget et par løbe middagspauser på kontoret, hvor jeg tog en test på løbebåndene. Igår løb jeg 3050 m og idag løb jeg 3170 m på 12 min. Som I kan se, har min hud shark skin agtige egenskaber i den fede københavnske smog.

Jeg vinder til september!!!

Er der nogen som vil vædde???

Jan the shark skin blob!